torsdag 3. desember 2009

3. desember

Også i dag startet dagen med en hyggelig pakke fra Briti. I dag fikk jeg matchende blyanter og linjal til skriveboken jeg fikk 1. desember. Kjempekjekt! En av blyantene  allerede "lånt" ut til min datter... Hun syntes også de var kjempefine! Nå er det bare å vente til i morgen tidlig.....

I dag har vært den store pakke "julepresang dagen". Vi har pakket alle gavene som skal sendes med posten til inn- og utland. I morgen blir jeg en god kunde hos posten. Har også pakket min hemmelige julevenn pakke.

Det blir ikke så mye strikketid, men en klut er det blitt de siste dagene. Den er strikket etter oppskriften i Ronilles blogg. Det er mange som får Ronilles klut under juletreet i år.

Jeg er  i gang med en Baby-born garderobe, som jeg må bli ferdig med i løpet av helgen. Dette er en bestilling fra en kollega, som skal gi det til sitt barnebarn. Utrolig morsomt å sy og strikke små plagg.

3 kommentarer:

H sa...

ihhhh hvor er det flotte gaver du har fået i kalendergaver - man er som barn igen :fnis:
klem fra perlemor på HB

Brit Strikkenerd sa...

Hei til deg min kjære kalendervenn:) Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, må bare si det er gjensidig; Glad for at du er min kalendervenn. Hjertene jeg fikk i dag var kjempe søt og lille prinsen min på 4 synes de var så pen at han gjerne skulle hatt noen av dem på rommet sitt:)

hobbyvenn sa...

Så flink du har vært som har pakket alle "sende-pakker". Det skulle visst jeg også fått unna snart. Koselige adventsgaver du har fått også.