søndag 24. januar 2010

Kluter


Kluter er morsomt å strikke og kjekt å ha, både til presanger og eget bruk. Er inspirert av, og med i  en klutealong på Norsk strikkeforum.  Har strikket kluten, Argyle Lace Cloth, som er januar mønsteret. Mønsteret ligger her.
Jeg har strikket kluten i Paris fra Garnstudio, på pinne nummer 5. Brukte nøyaktig 50 gram.


Har også strikket noen Ronille kluter. Det har blitt mange av disse, er veldig fornøyd med disse klutene. Disse er strikket i Paris og Tuva.

12 kommentarer:

Dorthe sa...

kjempefine kluter:)

Rubia sa...

Flotte kluter!

hisae sa...

Kjempefin klut

Bitt@mi sa...

Den kluten var kjempefin, veldig spesiell med sånne ruter. Har du råd til å bruke den? :-)
De andre var også fin, og veldig kjekke å ha på kjøkkenet!
Ha en fin søndagskveld!

hobbyvenn sa...

Så fine kluter. Spesielt den første da, med hullmønster... Jeg bruker bare slike hjemmestrikkede kluter etter jeg hadde prøvd den første for lenge siden. Utrolig god i bruk...

LivM sa...

Flotte kluter du har strikket.

Turid sa...

Kjempefine kluter i flotte farger:-)

Emme sa...

Flotte og praktiske kluter :)

tintin sa...

Så fine kluter. Har fått dilla på kluter selv, både strikk og hekling. Har faktisk planer om å gi i julegave også, er med i en julegavealong, men de skal bli mer forseggjorte. Fikk en fin ide av deg nå. Den i hullmønster er flott!

cille sa...

Wow! så mye fint du har laget siden sist jeg var innom! jammen får du mye unna, og kluter får en vel aldri nok av. Englene våre koser seg i stua vår!

Hanne sa...

Oi. Her bare ryr det ut kluter fra pinnene dine. Blir imponert over produksjonen! Jeg akter å strikke en del kluter og gi bort i julegave; det er overkommelig prosjekt, selv for meg ;-)
Pludrehanneklem

Elin sa...

Kjempefine kluter du har laget! Jeg liker også å bruke strikkakluter og får ikke nok av dem jeg heller. Kjempefine gaver er det også. Så mye fint du har laget nå i januar. En kjempeproduksjon! Ha en fortsatt fin uke:-)