mandag 13. april 2009

Tunika (eller telt)

Tunikaen er endelig ferdig strikket. Den ble noe helt enormt stor. Jeg skjønner at jeg må bli flinkere til å sjekke strikkefasthet etc. Den er strikket etter dette mønsteret, men jeg har brukt Mandarin classic garn istedet for garnet som er oppgitt i oppskriften.. Tror desverre at den ikke kommer til å bli brukt av meg, må nok karaktiriseres som mislykket!

8 kommentarer:

Judith sa...

Den ser veldig fin:-)

Tino sa...

Jeg synes tunikaen ble fin slik. Mye av det man får kjøpt nå skal jo være romslig.

Anlen sa...

Berre vent eit par dagar, så eg får hekle kantar rundt mitt telt... Då får vi samanlikne:) Eg har strikka ein topp med spissar i nederste kant, og den er diger! Jaja, eg skal fullføre prosjektet, og så skal eg sjå korleis det kan verte etterkvart. Eg ser for meg at det kan fungere med smal bukse under?

Nitus sa...

Jeg synes tunikaen ble stilig og du kledde den så godt.

mimouna sa...

Jeg synes også at tunikaen ble fin, men du må jo trives i den selv også da. Kanskje du kan få solgt eller byttet den bort inne på HB?

Hanne sa...

Henger meg på de andre her - dette ble et pent plagg, og ser også deilig ut å ha på. Men man må jo like det selv. Håper noen vil overta tunikaen, slik at du ikke har strikket forgjeves.
Ha ei fin, fin uke!

Tonemor sa...

Jeg synes også at tunikaen er kjempefin! Hvis du hekler litt stramt rundt halsåpninge, så vil den sitte godt oppe, og da vil du ikke tenke over at den føles stor.

Aleksandra og/i Ørjan sa...

veldig fin tunika!
hilsen fra Aleksandra