lørdag 28. mars 2009

Starten på et stort prosjekt

Jeg har latt meg inspirere av alle de bloggerne som har heklet teppe i bestemor ruter. Jeg har startet så smått på mitt teppe (jeg vet ikke helt hvor stort det skal være). Jeg hekler i Paris fra Garnstudio. Har valgt fargene uleket, blått brunt og beige. En del av garnet er fra mitt rikholdige lager. Har tenkt at lappene skal være ulike uten noe fast system. Skal bruke de fire fargene i alle lappene. Jeg har heklet to ruter i kveld.
Har vært på garnshoppng i dag.
Har kjøpt garn til teppet over , dessuten har jeg kjøpt garn til en kjole/tunika . dette skal da være min påskekos. Kjolen skal bli til min datter og den skal strikkes i hvitt.

Må nå bare først bli ferdig med den andre tunikaen. Har strikket litt på den i dag også..
7 kommentarer:

Vibbedille sa...

ÅÅå bstemor ruter lager de beste tepper!! Og det kommer til å bli herlig i Paris,sikker tungt og GODT!! hmmmm deilig!! Nydelige farger!! Har heklet noen selv, digger slike ruter.

Kooos deg og ha en strååålende koselig søndag!

Klem Vibbedille

Niko sa...

Fine farger på rutene.

Blammy sa...

Hei. For noen fine ruter du lager.. Jeg har lenge sett på disse, men er ikke noen hekler.. så da må jeg bare nyte synet.. Lurer på en ting... hvordan har du fått det merke oppe i venstre hjørne.... jeg får det midt i teksten på innlegg.. hummm..the cutest blog on the block... Ha en fin søndag

KRØLLEMIKKEL sa...

Til blammy: Det bare ble sånn. Hr ingen gode råd.

Ida sa...

Lykketil med oldemorsteppet. Eg har ca 10 ruter igjen på mitt. Tek litt tid med meg no. Er så mykje anna som fristar enn å gjere det ferdig. Den største ullteppe tida er vel snart ferdig så eg driv å siklar på bomullsgarn. Treng jo sikkert eit teppe i bomull :P

marita sa...

Fine farger. Jeg holder også på å hekle teppe i oldemor/bestemor-ruter. Kan vel si det sånn at det kommer til å være et langtidsprosjekt.

Vims sa...

Nydelige farger. Kommer til å bli et flott teppe.