onsdag 17. juni 2009

Nesten som juleaften

I dag da jeg kom hjem fra jobb, ble det rene julekvelden. Postkassen var mer enn full. Det var to pakker, en stor tykk konvolutt og 1 hentelapp for postkontoret. Hentelappen kunne ordnes umiddelbart, siden jeg skulle av gårde for å sende en gave til min strikkevenn på strikkepinnen.com.
Den overfylte postkassen er ett resultat av stikkevenn, hemmelig venn og min egen dårlige disiplin på å mottstå fristelser når jeg sitter å surfer. Lar meg lett friste av andres garnkjøp, "gode tilbud" etc. Deilige fristelser.....

Hemmelig venn pakke (Hobbyboden)
Se hva jeg fikk - deilig sokkegarn. Regina bomull og Viking sokkegarn i tynt og litt tykkere kvalitet. Jeg gleder meg til å teste garnet. Hintene som er skrevet på det hyggelige kortet: medlem av Roganandsgruppen, blått i avataren og dårlig med blogg har ført til at jeg tror jeg kan takke Jorunn. Hjertelig takk for deilig garn og et kjempehyggelig kort, Jorunn!


Strikkevenn - strikkepinnen
Se her var det mye forskjellig - garn, gotteri, kaffe, vaskeklut, perler, målbånd og hele pakken luktet utrolig deilig. Bare å sette i gang.


Pakker til meg selv fra meg selv
Så til slutt er hva jeg selv har bestilt.
Arwtta garn - deilig og mykt. Kan sitte å bare ta på det.
Jeg måtte jo også ha noen oppskrifthefter. Jeg er nå godt rustet til høsten, Votteboken og Vinterstrikk er i hus. Mange herlige modeller.

Da er det vel bare å sette i gang. Jeg håper at det vil komme noen ferdige resultater av gaver og innkjøp ved en senere anledning.

11 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Masse herlig garn du har fått:-) Jeg har strikket sokker i Regia bomull, og de ble kjempefine. Kos deg med garnet og oppskriftene dine:-)

sipusa sa...

Ahhhh....sånne dager er bare herlige da, de dagene da man bare pakker opp og pakker opp oooo lykke! Kos deg med garnet ditt:-D

Unknown sa...

Så masse nydelig garn du har fått,viking raggegarnet har eg og strikka sokker av og det var heilt nydelig å strikke med,det samme er regia og frøyagarnet,og eg har samme heftene som deg,veldig masse fint i dei,misunner deg arvetta garnet da:)ha ei fin uke videre:)

Rubia sa...

Det var en masse flotte pakker på en gang!
Kos deg med dem!

Janes hobbykrok sa...

Gratulerer med pakke! Blir spennende å følge med på hva du kommer til å lage. Ha en fin helg.

Tino sa...

Det spennende pakker, med masse flott garn!
Ha en fin helg :)

Tino sa...

Skulle vært med "var" i innlegget, tastaturet henger seg litt opp ;)

strikkedilla sa...

Så mye herlig garn. Blir nok til masse flott. Mye fint i bloggen din

frøken ij sa...

Takk for kommentar i bloggen :) Når jeg så forskjellige ting du hadde sydd, ble jeg inspirert til å ha en date med symaskinen min snart. Men det er litt forskjell på å ha lyst til å gjøre noe og faktisk gjøre det.. hehe Ha en fin helg!

-Anette- sa...

Er jo ikkje noko som er kjekkare enn masse pakkar i postkassa =9

Anlen sa...

Det var litt av ein "fangst", ja!

Koselig med pakkar, også dei ein har bestilt sjølv:)

Ha ei fin veke med alt det nye garnet ditt!