tirsdag 8. januar 2013

Ribbevott - skikkelig gammel oppskrift

Ja, som overskriften sier  - oppskriften er fra en bok fra 1903 ”Strikkebog for barneskolen og hjemmet”. Jeg fant oppskriften og mer om boken i bloggen til Annepålandet.  Morsomt å strikke. Mine votter er strikket i Alpakka fra Drops. 

9 kommentarer:

Liv-Toril sa...

Striper og votter det blir veldig fint. Gamle oppskrifter blir som nye med alt det spennende garnet vi kan boltre oss med.

reSIRIkulert sa...

Så flotte! Mest som polkadrops på hendene ;)
Siri

Wenche/chawo sa...

Flotte stripevotter og fargene du har valgt er jo bare herlige sammen.

Silje sin blogg sa...

De vottene der er jo kjempe fine! Jeg har jo oppskrift på disse selv, men har enda ikke kommet så langt til å prøve meg på et par.
To-do listen min blir bare lengre og lengre!

hobbyvenn sa...

Så morsomt med så gammelt mønster. Fine votter ble det hvertfall.

Charlotte sa...

De så kjempedeilige ut! Til jul fikk jeg polvotter, noe jeg ikke har hatt siden jeg var liten. De er utrolig deilige å varme, men jeg fikk jo en påminner om hvorfor sønnen min, og alle andre barn jeg kjenner, foretrekker hjemmestrikka votter... Gripeevnen blir jo helt borte... De pulsvantene i forrige innlegg var utrolig fine også. Jeg tenkte å lage dise jeg også. Må si jeg kjenner meg igjen i det med å være optimistisk på nyåret... Angrer nesten litt allerede å noen av alongene jeg... :)

Anonym sa...

Så artig slike votter strikket jeg på håndarbeid i 5/6 klassen på Bleik skole (ca.1968)

Hilsen Alfhild

wigdis sa...

Så lekre stripevotter du har laget. Spennende med gamle oppskrifter. Jeg synes votter strikket i alpakka blir de beste, vet ikke om de er så holdbare, men de er nydelige å ha på hendene.

Ha en fin uke videre

Frk.Badegakk sa...

Så gøy at du har kunnet brukt en gammel oppskrift! Herlige votter i herlig sukkertøyfarge!!!:)