lørdag 2. mai 2009

Sy sammen- mai

Jeg har sydd den andre og siste av de to mai blokkene.Trodde jeg..... Blokken ble ikke slik som den skulle, jeg har brukt en farge mindre en angitt på beskrivelsen. Fant ut at blokken kan fint brukes selv om den ble litt annerledes.
Mønster og beskrivelse til blokkene ligger ut på Anjas blogg .
Av de tidligere blokkene har jeg sydd pute og en liten løper. Denne er starten på ett litt større prosjekt. jeg planlegger å sy flere blokker i lilla og sort. Tiden vil vise hvor stort det blir.
Mens jeg venter på juni blokkene skal jeg sy noen av av de tidligere blokkene som var lagt ut (før jeg blem med i "sy sammen")

Venter spent på juni blokkene!

6 kommentarer:

Laila sa...

Nydelege stoff/fargar i denne blokka, så denne må du kunne bruke til noko fint.

anjahsh sa...

Flott blokk. Det er ingenting som sier at du skal følge fargetallet til punkt og prikke.
Synes det er kjempeinspirerende og se andre løsninger og fargetall også. Blokkene forandrer seg jo veldig bare man bytter om litt på fargene og antall farger.
Blir spennende å se hva du planlegger videre.

Superflott blokk i mine yndlingsfarger ;)

Sommertid sa...

Første gangen jeg har vært på besøk her..skrolla meg nedover i innleggene..jøss for en produktiv dame da...her var det mye fint. Selvom du ja..som du sier må bli flinkere til å sjekke strikkefastheten..he he ..
Men nå må jeg videre i bloggesjekkinga her..tuddelue *vinke*

Tonemor sa...

Blokken din er kjempeflott! Nydelige farger du har brukt. Jeg velger ut fra mitt interiør, så da blir det burgunder. Gleder meg til å se fortsettelsen på dine blokker. Du har jammen mye flott på siden din. Jeg skjønner ikke hvordan du får siden din til å "rulle" i midtfeltet. Jeg har prøvd, men får det ikke til på bloggspottsiden min. Da holder jeg meg til min online side. Ha en fin uke da!

Merete sa...

Blokken ble flott, lekre farger du har brukt, spennende å se ferdig resultat.

Anne Grete sa...

Så fin din mai blokk var og fargene var flotte. Artig å se blokkene i mange ulike farger.