søndag 25. september 2011

Varmeflasketrekk

Dette er noe for frossenpinner - trekk til varmeflasker. Det er vel det som kan kalles sesongprodukt.



Disse er de første varene som blir lagt ut i min Epla butikk

Klemmepunger

Ikke direkte nyskapende, men fine er de.  Disse har vært å se på flere blogger i det siste. Mønsteret er fra et Quiltemagasin fra 2007. Flotte presanger.


onsdag 21. september 2011

Søte poser

Poser som kan brukes til smykker, sminke, som gaveposer eller rett og slett til småting av alle slag.


søndag 18. september 2011

Lue med skinndusk

Torsdag var jeg på lanseringen av det nye bladet MADE BY ME. Det er masse fint i bladet. Ved lanseringen var mange av modellene fra bladet utstilt.
Min datter var rask med å bestille en lue fra bladet. Garn og dusk ble kjøpt, og vips var luen ferdig. Dommen var klar: Den ble kjempefin og den passer!

Garn: Artesano Aran

torsdag 15. september 2011

Løpere i sort og rødt (med hjerter)

To nye løpere er ferdige. Dette mønsteret (Marianne Z) har jeg hatt liggende en stund, nå har jeg endelig fått testet det. Øver meg stadig på frihåndsquilting - nå synes jeg at jeg begynner å få skikkelig taket på det. Kjempeartig er det.




mandag 12. september 2011

Tennbrikett bokser i ny drakt

Disse har jeg sydd, pynter opp  kjedelige tennbrikett bokser. I siste nummer av Quiltemagasinet var det noen slike, men disse var påbegynt før det - variasjoner over et tema. Kan nok fort bli julegave til noen....

lørdag 10. september 2011

Orden på syrommet

Det var kanskje ikke riktig overskrift, men denne kan kanskje bidra til at det kan bli litt orden. Jeg har linjalene liggende litt her og der, kommer fort "bort". I Timotei´s blogg er det masse fine oppbevaringslommer - derfra kom denne ideen.
Jeg har brukt "veske-vliselin" for at den skal henge pent.

fredag 9. september 2011

Har brukt mere restegarn - to nye sitteunderlag.  Garn og inspirasjon som her.

tirsdag 6. september 2011

Lue på ny modell

Min modell (datter) er ikke alltid like lett tilgjengelig når jeg trenger henne for fotografering. Jeg har detfor gått til anskaffelse av en stand in. Behagelig vesen!
Luen er strikket i Gullgarn etter dette mønsteret .

lørdag 3. september 2011

Frøkenvotter

Forbereder meg til høsten. Disse vottene falt jeg pladask for, dermed var det bare å strikke ett par. Vottene er strikket i Nepal. Oppskriften finnes her. Jeg strikket litt kortere vrangbord enn det som er i oppskriften. God passform og gode og varme. Jeg synes dessuten at Nepal er kjempedeilig  å strikke av. Da kan det vel ikke bli bedre.
 Ønsker alle som stikker innom en god dag!